ca

Coneix els nostres plans

A Dinder Club fem una infinitat de plans diferents; d’Oci, Esportius, Culturals, Gastronòmics, de la Natura i Tallers. Busquem els millors plans de la ciutat per oferir experiències úniques, que no haguem viscut mai o que volguem repetir, mentre coneixem a gent nova o crear més vincle amb persones que ja hem conegut.


Per tal de començar a trencar el gel i poder resoldre dubtes sobre els Plans, hi ha un xat grupal per cada Pla on estaran les persones usuàries que s’hagin apuntat i una persona dinamitzadora del Pla, que també vindrà i el dinamitzarà de manera presencial, donant el suport just i necessari per promocionar l’autonomia i la socialització de les persones apuntades.


Sempre quedem a la parada de Metro més propera a l’activitat, allà ens trobem totes les persones, ens presentem i anem cap al local o espai.


Gaudim de les experiències, de les activitats, i de conèixer a persones noves i crear vincles socials amb altres persones i un cop acabada l’activitat tornem al lloc on ens hem trobat inicialment per finalitzar el Pla.


Quan acaba contestem el qüestionari Post-Pla per valorar l'experiència i a la persona dinamitzadora que ens ha acompanyat. D’aquesta manera sempre estem oferint els millors plans per les persones de Dinder Club.


Ah, i ens podem apuntar a tots els plans que ens vinguin de gust, sempre i que no coïncideixin dos a la vegada, es clar!!