La normativa Dinder Club reflecteix la nostra comunitat diversa i inclusiva. Volem fomentar el respecte a totes les persones i el suport mutu, per protegir-nos i generar connexions, relacions sanes i bones experiències.

Com puc denunciar incompliments de la normativa durant l'ús de l'aplicació?

Denúncia qualsevol comportament ofensiu que detectis o que pateixis tu mateixa durant l'ús de Dinder Club: la nostra aplicació et permet bloquejar i denunciar altres persones usuàries que incompleixin la normativa Dinder Club.

Incompliment de la normativa

1. Faltes de respecte

Respecta les altres persones com t'agradaria que et respectessin a tu. No es permet cap tipus de manca de respecte com: insults, mofes, comentaris pejoratius... en cap xat individual, grupal, ni durant una cita o pla. ‍

No es permet utilitzar llenguatge que inciti l'odi i l'atac a altres persones per motiu de raça, ideologia, grup ètnic, nacionalitat, sexe, identitat de gènere, orientació sexual, religió, discapacitat o malaltia.

2. Fotografies o falsa identitat:

Penja fotografies que surtis tu o aspectes de la teva vida que vulguis mostrar, com les aficions o els interessos. No es permet penjar fotografies amb el contingut següent:

 • Ofensiu
 • Que promoguin l'odi de qualsevol mena
 • Que promuevan el odio de cualquier tipo
 • Venda d'armes de foc, drogues i serveis sexuals
 • Pornogràfic
 • Nu
 • Persones menors d'edat
 • Que incitin a la violència, al terrorisme i al crim organitzat

*Excepcions: s'accepten fotos de dones alletant, de nus en pintures i escultures.

No es permet que en una cita o pla on només pots anar tu, es presenti a una altra persona que no siguis tu en nom teu.

3. Assetjament:

No es permet insistir en dir coses que no agraden o demanar que l'altra persona faci coses que no vol. Aquest fet pot fer que se senti incòmode l’altra persona. Hi ha diferents tipus d'assetjament:

 •  Assetjament sexual: tocaments, observacions i comentaris, propostes sexuals de manera exigent, gestos obscens o mirar el cos de forma intimidatòria, bromes o acudits sexuals, missatges de text de contingut sexual.
 •  Assetjament per raó de gènere: bromes o comentaris sexistes, ridiculitzar capacitats de treball o activitats, no donar valor a qui ets pel gènere o ignorar aportacions.
 • Assetjament psicològic: comentaris que et facin sentir malament o humilien. Comentaris de menyspreu i sentir-se amb més poder que tu.

4. Violència i abús:

L'abús passa quan algú t'obliga a fer alguna cosa que no vols fer. No està permès cap forma de violència ni abús de qualsevol mena, així com acció amenaçadora que impliqui agressions a altres persones.

5. Puntualitat:

Ser una persona puntual és respectar a l'altra, ja que el seu temps és igual de valuós que el teu. Les faltes de puntualitat en els següents casos tindràn una penalització:

No presentar-se a una cita i no avisar a l'altra persona.

No presentar-se a un pla el qual estàs apuntat i no avisar al dinamitzador.

Cancel·lar l'assistència al pla amb menys de 48 hores d'antel·lació i sense justificació.